Rok za prijavu: 11. srpnja 2021.
Objavljen je natječaj za zapošljavanje doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent u području biotehničkih znanosti, polje prehrambena tehnologija, temeljem rezultata natječaja Hrvatske zaklade za znanost „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“ (DOK-2021-02), u trajanju od četiri godine, za rad na istraživačkom projektu Hrvatske zaklade za znanost „Utjecaj autohtonih ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina – WINE AROMAS“, HRZZ – IP-2020-02-1872, 1 izvršitelj (m/ž).
Pristupnici na natječaj osim općih uvjeta propisanih Zakonom o radu moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju:
- završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani prediplomski i diplomski sveučilišni studij ili diplomski sveučilišni studij sukladno ranije važećim propisima, iz znanstvenog područja biotehničkih znanosti, polja prehrambena tehnologija ili biotehnologija ili iz znanstvenog područja prirodnih znanosti, polje kemija
- ukupan prosjek ocjena na prethodnim razinama studija (preddiplomskom i diplomskom) koji osigurava upis na doktorski studij „Biotehnologija i bioprocesno inženjerstvo, prehrambena tehnologija i nutricionizam“ (Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu)
- aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
Detaljnije informacije (radno mjesto broj 2) na poveznici: http://novosti.krs.hr/natjecaj-za-suradnicka-radna-mjesta-asistenta/