10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists

Sudjelovali smo na jubilarnom 10. međunarodnom kongresu prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista koji se održao u Zagrebu od 29. studenog do 2. prosinca 2022. Prezentirali smo dio rezultata iz projekta WINE AROMAS u dvije poster sekcije:

Sekcija Innovation:

V. Milanović, F. Cardinali, A. Boban, J. Gajdoš Kljusurić, A. Mucalo, A. Osimani, L. Aquilanti, C. Garofalo and I. Budić-Leto

Oenological characterization of non-Saccharomyces yeasts isolated from Croatian white grape variety Maraština

Sekcija Nutrition, Health and Consumer:

A. Boban, U. Vrhovsek, S. Carlin, A. Mucalo and I. Budić-Leto

A targeted and untargeted approach to volatile metabolite characterization of „Maraština“ wines produced by spontaneous fermentation

Posteri su dostupni na poveznici:

https://pbn2022congress.pbf.hr/?page_id=668