WINE AROMAS

Utjecaj autohtonih ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina

Navigation

Skip to content
  • Projekt Wine Aromas
  • Sažetak
  • Istraživačka grupa
  • Novosti

Post navigation

← Objavljen znanstveni rad u časopisu Foods (Q1)
Objavljen znanstveni rad u časopisu Applied Food Research (Q1) →

Europska noć istraživača 2024.

Posted on 07.10.2024. by Irena Budić-Leto

🎊Dijelimo s vama atmosferu s ovogodišnje Noći istraživača 🙌🍇🥂🧬

Manifestacija se održala 27. rujna 2024. u sklopu projekata Reconnect science with the blue society 2.0 kojoj je cilj popularizacija znanosti.

Vidimo se i iduću godinu! 🥰👋

Photo: Cropix i Wine Aromas

https://www.facebook.com/profile.php?id=61552472441834

Bookmark the permalink.

Post navigation

← Objavljen znanstveni rad u časopisu Foods (Q1)
Objavljen znanstveni rad u časopisu Applied Food Research (Q1) →

Meta

  • Prijava

POVEZNICA / LINK

Hrvatska zaklada za znanost / Croatian Science Foundation

JEZIK / LANGUAGE

  • Hrvatski
Irena Budić-Leto
Vesna Milanović
Urska Vrhovsek
Jasenka Gajdoš Kljusurić
Ana Mucalo
Ana Boban

PROMO VIDEO - Institute for Adriatic Crops and Karst Reclamation

Proudly powered by WordPress | Theme: Confit by WordPress.com.