Radionica će se održati na Institutu za jadranske kulture i melioraciju krša u Splitu dana 16.07.2021. s početkom u 10:00 sati u velikoj studentskoj predavaonici u prizemlju.
Program radionice:
9:45 – 10:00 Registracija sudionika
10:00 – 10:20 Prezentacija istraživačkog projekta Hrvatske zaklade za znanost, “Utjecaj autohtonih ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina”, IP-2020-02-1872, dr. sc. I. Budić-Leto
10:20 – 10:40 Pitanja i odgovori
10:40 – 11:10 Pauza
11:10 – 11:25 Izolacija, karakterizacija i identifikacija ne-Saccharomyces kvasaca na molekularnom nivou, dr. sc. V. Milanović, prezentacija aktivnosti u 1. godini projekta
11:25 – 11:40 Pregled baze radova i organizacija podataka, prof. dr. sc. J. Gajdoš Kljusurić
11:40 – 13:00 Radni sastanak – dogovor projektnog tima o aktivnostima na projektu
13:00 – 14:00 obilazak Enološkog laboratorija i resursa Instituta vezanih za istraživanja na projektu