Ana Boban, mag. chem., doktorandica na HRZZ projektu ”Utjecaj autohtonih ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina-WINE AROMAS“, dana 16.01.2023., uspješno je obranila temu doktorske disertacije pod naslovom “Utjecaj autohtonih kvasaca koji ne pripadaju rodu Saccharomyces na profil arome mladoga vina Maraština ”.
Javna obrana teme doktorske disertacije održana je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pred Odborom za poslijediplomske studije i Povjerenstvom za obranu teme u sastavu:
- prof. dr. sc. Karin Kovačević Ganić; Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
- dr. sc. Irena Budić-Leto, znanstvena savjetnica u trajnom zvanju; Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, Split
- prof. dr. sc. Vlatka Petravić Tominac; Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
- prof. dr. sc. Jasenka Gajdoš Kljusurić; Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
- dr. sc. Vesna Milanović, znanstvena suradnica; Universita Politecnica delle Marche, Ancona, Italija
i pod mentorstvom:
dr. sc. Irena Budić-Leto, znanstvena savjetnica u trajnom zvanju; Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, Split.