Sudjelovali smo na 1st European GREEN Conference – EGC 2023 koja se održala od 23. svibnja do 26. svibnja u Vodicama. Prezentirali smo najnovije rezultate iz pokusa sekvencijalne fermentacije provedene s izoliranim ne-Saccharomyces kvasacima, Pichia kluyveri i Metschnikowia pulcherrima u okviru poster sekcije:
Boban, A., Milanović, V., Jurun, Z., Mucalo, A., Budić-Leto, I.: Impact of native Pichia kluyveri and Metschnikowia pulcherrima on Maraština wines
![](http://wine-aromas.krs.hr/wp-content/uploads/sites/23/2023/05/IMG-20230524-WA0011-1-768x1024.jpg)
![](http://wine-aromas.krs.hr/wp-content/uploads/sites/23/2023/05/Slika-postera.png)
![](http://wine-aromas.krs.hr/wp-content/uploads/sites/23/2023/05/1685015496772-3-1024x768.jpg)
GRAPE-PATH3, MYCO GRAPE i WINE AROMAS tim zajedno na EGC-2023 🙂